Allt om lantlig heminredning

Man behöver varken vara tönt eller fanatiker för att uppskatta den enorma frihet och stilrena känsla som lantlig inredning förmedlar. Det faktum att alltfler faller pladask för shabby chic och andra former av lantlig heminredning bevisar att vem som helst kan inreda sitt eget hem på ett lantligt sätt.

Lantlig inredning är här för att stanna. Vare sig det handlar om shabby chic, fransk lantlig inredning, romantik eller någon av alla de andra olika varianterna på samma tema så är det ett ofrånkomligt faktum att gamla och slitna möbler, naturfärgade bord och stolar och all annan heminredning som på något sätt kan föra tankarna till en bondgård på 1800-talet aldrig har varit mer i ropet än nu. Lantlig inredning dominerar inredningsbloggarna på nätet och tidningar som handlar om lantlig inredning lockar alltfler prenumeranter. Det är bara att inse: Lantlig inredning har aldrig varit så modernt som det är just nu.

Roliga prylar

Är man intresserad av lantlig inredning så hör det till det normala att man vet var man kan hämta nya tankar, goda tips och smarta idéer någonstans. De flesta vet förmodligen redan att Blocket, Tradera, Ebay och andra liknande sajter är rena rama guldgruvorna där man kan hitta roliga prylar att inreda sitt hem med. Webbshoparna som säljer shabby chic och annan lantlig inredning ökar hela tiden i antal, vilket är en glädje för alla som vill inreda lantligt. Det är nog inte heller någon nyhet av större format att second handbutiker, loppmarknader och auktioner är heta zoner där man också kan göra riktiga fynd.

Inreda på ett lantligt sätt

Det spelar ingen som helst roll om du bor på landet eller i stan, är du bara intresserad av att inreda på ett lantligt sätt så finns det inget som hindrar dig att kicka igång projektet på direkten. Dammsug nätet, besök varenda loppis och auktion som du kan hitta, prenumerera på tidningar som handlar om lantlig inredning, se till att skaffa så många vänner med likartat intresse som möjligt, gå med i så många intressegrupper om lantlig inredning på Facebook som du bara kan. Du ser, det finns hur många sätt som helst att berika sina kunskaper om lantlig inredning. Ju fler kontakter du får desto lättare blir det för dig att få tag på just de möbler, mattor eller andra textilier som du är på jakt efter.

2 thoughts on “Allt om lantlig heminredning

  1. Pingback: Lantlig inredning på nätet « Guide till lantlig inredning

  2. Pingback: Hur man kan inreda lantligt | Allt om lantlig inredning

Kommentera